WWW.INBRAAKBEVEILIGING.TOPLINK.BE
Home > Camerabewaking

 Inbraakbeveiliging en diefstalpreventie

Camerabewaking

Veel bedrijven maar ook particulieren kiezen voor inbraakbeveiliging via draadloze camerabewaking of een bewakingscamera met kabel. Belangrijk voor het kiezen van de juiste bewakingscamera is het gebruik: binnen of buiten / dag of nacht. Ook verborgen camerabewaking behoort tot de mogelijkheden.

camerabewaking iphone camerabewaking bord camerabewaking pictogram

Draadloze camerabewaking

Bij draadloze camerabewaking bestaat het systeem uit een camera met ingebouwde zender en een ontvanger. De zender van de bewakingscamera stuurt beeld en geluid draadloos naar de ontvanger. U sluit de ontvanger aan op een monitor, televisie, computer of recorder. Een muur tussen de zender en ontvanger is geen probleem.

Bewakingscamera

U bent overtuigd van de waarde van camerabewaking, maar weet nog niet welke bewakingscamera voor u geschikt is. Ontdek welke bewakingscamera bij u past:

bewakingscamera buiten bewakingscamera wifi bewakingscamera privacy

De privacycommissie verleent geen officiŽle toelating, goedkeuring of vergunning voor het installeren van een bewakingscamera. De verantwoordelijke van een bewakingscamera is verplicht om bij de privacycommissie aangifte te doen. De aangifte is eigenlijk een beschrijving van de verwerking. Als u een vastste bewakingscamera wil plaatsen in een niet-besloten plaats, moet u voorafgaand het positief advies bekomen van de gemeenteraad.

tweedehands laptop - elektrische fiets - hoofdrekenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - dakkoffer kopen
 webdesign