WWW.INBRAAKBEVEILIGING.TOPLINK.BE
Home > Veiligheidscilinder kopen

 Inbraakbeveiliging en diefstalpreventie

Veiligheidscilinder kopen

De veiligheidscilinder is een belangrijk onderdeel in de mechanische inbraakbeveiliging van uw woning, maar naast een veiligheidscilinder voor optimale inbraakbeveiliging heeft u ook een veiligheidsbeslag of veiligheidsrozet nodig.

Een veiligheidsbeslag of veiligheidsrozet wordt over de veiligheidscilinder geplaatst, door het slot geboord en aan de binnenzijde verankerd. Veiligheidsbeslag beschermt het veiligheidscilinderslot tegen uittrekken, afbreken, lockpicking en andere manipulaties.

veiligheidsbeslag veiligheidssleutel veiligheidsslot

Er zijn diverse soorten veiligheidscilinders verkrijgbaar. Bovendien laat ook de combinatie veiligheidscilinder / sleutel nog extra mogelijkheden tot inbraakbeveiliging toe.

Wat is een keersleutel

Een systeem met keersleutels is een veiligheidscilinder waarbij de sleutel altijd past, ongeacht hoe hij in de cilinder wordt gebracht. Bij een universele sluiting volstaat één sleutel om alle sloten in de woning te openen. Een tweezijdige sluiting laat toe het veiligheidsslot aan één kant te sluiten, terwijl er aan de andere kant nog een sleutel in de veiligheidscilinder steekt.

Merken veiligheidscilinders

EVVA, LITTO, CISA, ISEO, VACHETTE, ABUS, KFV, SOBINCO, FUHR, DOM en BKS zijn de bekendste merken voor veiligheidscilinders. Belangrijk bij het plaatsen van een veiligheidscilinderslot is dat de veiligheidssleutels worden geleverd met een certificaat

Lockpicking

Lockpicking is het openen van een slot via de cilinder zonder (inbraak)schade met behulp van speciale lockpicking tools. Een lockpicking gun is een aparaatje dat een trilling opwekt op de deur te openen.

tweedehands laptop - elektrische fiets - hoofdrekenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - dakkoffer kopen
 webdesign