WWW.INBRAAKBEVEILIGING.TOPLINK.BE
Home > Veiligheidssloten

 Inbraakbeveiliging en diefstalpreventie

Veiligheidssloten plaatsen

Een veiligheidsslot omvat een veiligheidsslot, veiligheidssluitkom, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. Samen met het veiligheidsbeslag in uw deur zorgen veiligheidssloten dat inbreken vrij moeilijk wordt. Veiligheidssloten bezitten het keurmerk SKG, die met sterren aangeeft hoe veilig uw slot is. Een veiligheidssluitkom is verzonken in het kozijn van de deur, zodat het niet vernield kan worden. Het veiligheidsbeslag zit als bescherming om de cilinder heen.

Veiligheidssloten zorgen voor een goede inbraakbeveiliging. Een veiligheidsslot plaatsen verhoogt de veiligheid. Er zijn verschillende veiligheidssloten in de handel. Een deur kan links-of rechtssluitend zijn en naar binnen of naar buiten draaien. Zorg dat de deur zelf goed is en de scharnieren goed werken. Koop een veiligheidsslot met de zelfde doornmaat en steekmaat als het oude slot. De doornmaat is de afstand tussen de voorplaat en het midden van het klinkgat. De steekmaat is de hart-tot-hartafstand tussen het klinkgat en het cilindergat. Koop een veiligheidsslot van een SKG-keurmerk, liefst met twee sterren. Verder moet u bij een veiligheidsslot, als extra zekerheid, steeds een veiligheidssluitkom monteren.

Prijzen veiligheidssloten

Veiligheidssloten zelf herstellen is niet eenvoudig. Vraag misschien eerst enkele prijzen veiligheidssloten bij enkele bedrijven. Een offerte met prijzen veiligheidssloten wordt meestal vrijblijven opgemaakt.

prijzen veiligheidssloten veiligheidssloten plaatsen elektrische veiligheidssloten

Tegenwoordig bestaan er ook elektrische veiligheidssloten.

tweedehands laptop - elektrische fiets - hoofdrekenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - dakkoffer kopen
 webdesign